Coach hoogsensitief

Coach hoogsensitief

Als coach hoogsensitief begeleid ik mensen die meer emoties ervaren dan gemiddeld. Wanneer je hoogsensitief bent, dan ervaar je meer prikkels en heb je de neiging om anders te reageren. Voor iemand die hoogsensitief is, is het alledaagse leven een stuk intenser. Omdat je zoveel prikkels ervaart, raak je vaak ook sneller vermoeid dan de mensen om je heen. Ik bied jou graag de nodige begeleiding, zodat je hier op een goede manier mee om kunt gaan. Als coach ben ik zelf ook hoogsensitief. Ik weet dus wat jij ervaart en hoe ik jou kan helpen.

Contact opnemen

Hoe ga ik als hoogsensitief coach te werken

Als coach ga ik eerst met jou in overleg om te bepalen wat je nodig hebt. Samen gaan we na hoe jij, al dan niet onbewust, op bepaalde dingen reageert. Ik help je onder meer om grenzen te stellen, zodat je niet te veel hooi op de vork neemt. Daarnaast kan ik je helpen om je eigen lichamelijke grens beter aan te voelen. Ik zorg ervoor dat je meer controle krijgt over je eigen leefwijze en beleefwereld. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor gezinsondersteuning wanneer jij of je kind hoogsensitief is en dit impact heeft op de gezinssituatie.

Ik help je graag om meer structuur in je leven aan te brengen, zodat je minder prikkels ervaart en beter kunt ontspannen. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen om een duidelijke grens te trekken tussen werk en privé.

Meer weten over mij als baby begeleider 

Als hoogsensitieg coach werk ik met een aanpak op maat

Omdat ik als coach zelf hoogsensitief ben, weet ik heel goed tegen welke valkuilen jij mogelijk aanloopt. Toch is iedereen anders. Ik hanteer dan ook altijd een aanpak op maat, een aanpak die voor jou werkt. Ik bedenk in samenspraak met jou een traject op maat. Daar kunnen we in de praktijk iets van afwijken, maar je weet dan in ieder geval waar je aan toe bent.

Als coach hoogsensitief kan ik met je afspreken in mijn praktijk, maar ook bij jou thuis. Daarnaast kan ik je ook coachen op andere locaties als je daar de voorkeur aan geeft, bijvoorbeeld in de natuur.

Contact opnemen

Ben jij hoogsensitief en zoek je een coach die je kan helpen bij bepaalde valkuilen? Dan ben ik de uitgewezen persoon om jou de nodige ondersteuning te geven! Indien jij graag hulp krijgt, dan raad ik je aan om direct contact op te nemen. We kunnen dan samen een vrijblijvend gesprek inplannen.

Meer weten van mij als trainer en spreker