Coaching gezin

Als gezinscoach geef ik jou laagdrempelige begeleiding

Weet je niet meer hoe je met het gedrag van je kind moet omgaan? Als gezinscoach geef ik jou graag laagdrempelige gezinsondersteuning voor wanneer je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Ik wil mijn kennis en kunde inzetten om kinderen en volwassenen te laten inzien en ervaren welke manieren er zijn om stevig in je schoenen te staan. De omgang met baby’s, peuters, kleuters, schoolkinderen of pubers is niet altijd makkelijk. Er kan altijd wel eens iets zijn waardoor het niet lekker loopt of voelt. Het kan in zo’n geval fijn zijn als er een professionele gezinscoach een blik op jouw situatie werpt, en een andere invalshoek biedt. Word jouw kind bijvoorbeeld gepest of is deze alsmaar verdrietig of boos? Of geeft jouw kind aan zich anders te voelen en kan hij/zij niet goed slapen? Ik luister met alle aandacht naar jullie situatie om er achter te komen waar deze gevoelens vandaan komen. Meer weten over mijn werkwijze als gezinscoach? Neem gerust contact met mij op!

Gezinscoach voor begeleiding bij hooggevoeligheid

Als specialist hooggevoeligheid en ervaren gezinscoach geef ik naast reguliere coaching ook begeleiding bij hoogevoeligheid. Wist je dat 1 op de 3 á 4 kinderen hooggevoelig is? Misschien herken je ook wel symptomen bij jouw eigen kind. Hooggevoelige kinderen kunnen soms ineens erg verdrietig of blij worden van een film of liedje. Ook kan het zijn dat ze erg onrustig worden door spanningen en/of drukte om zich heen. Of voelt je kind zich rot door een opmerking van iemand tegen iemand anders, wat niet eens over hem/haar ging? Wanneer je merkt dat je kind symptomen heeft van hooggevoeligheid, geef ik graag de juiste begeleiding. Hooggevoeligheid hoeft namelijk niet persé problemen op te leveren, maar kan juist een enorme kracht zijn. Samen met jouw kind gaan we op zoek hoe we zijn/haar hooggevoeligheid juist als een voordeel kunnen inzetten. Neem direct contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Kindercoaching op een speelse manier

Naast mijn werk als gezinscoach en het geven van coaching bij burn-out klachten, ben ik ook werkzaam als kindercoach. Wil je kind vrienden maken, maar wil het niet lukken? Voelt je kind zich alleen of anders, of zit het ergens anders mee? Ik wil er graag voor jou en je kind zijn door zonder oordeel te luisteren. Zo komen we er samen achter waarom je kind zich zo voelt. Samen gaan we op een speelse manier vaardigheden leren en oefenen, zodat je kind steviger in zijn/haar schoenen komt te staan. Wil jouw kind samen met mij werken aan een oplossing? Neem direct contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen!