Gezinsondersteuning

Doen er zich problemen voor binnen jouw gezin? Dan help ik je graag door middel van gezinsondersteuning op maat. Bij veel vraagstukken vindt men het vanzelfsprekend om hulp te vragen. Bij problemen in de opvoeding of in de communicatie binnen het gezin, is dat helaas niet altijd het geval. Wanneer je het lastig vindt om een passende oplossing te bedenken, is het echter geen slecht idee om voor gezinsondersteuning te kiezen. Besluit je om mijn hulp in te schakelen, dan zal ik eerst goed naar je luisteren. Aan de hand van jouw verhaal bepaal ik je hulpvraag. Ik zal niet oordelen en doe mijn uiterste best om jou op een goede manier te helpen.

Contact opnemen

Je behoudt zelf de regie bij gezinsondersteuning

Bij gezinsondersteuning behoud je zelf de regie. Je hebt dus zelf de controle over het proces dat je doorloopt. Ik ondersteun je op een c reatieve manier. Ik kan bijvoorbeeld je levensverhaal uittekenen en kan je een beter inzicht geven van je eigen situatie. Bij mij kun je jezelf zijn en is er niets om je voor te schamen. Met gezinsondersteuning wil ik jou en je gezin echt een helpende hand bieden. Schaam je dus niet wanneer je het soms lastig vindt om de juiste rol binnen je gezin te vervullen. Ik reik jou de juiste handvatten aan, zodat je binnen de kortste keren weer de juiste rol kunt innemen.

Ik ben als coach zelf hoogsensitief en ben daarom ook de uitgewezen persoon om ouders met een hoogsensitief kind te begeleiden. Ook wanneer je hulp bij een burn-out nodig hebt, kun je gerust bij mij aankloppen. Ook een burn-out kan namelijk behoorlijk veel impact hebben op jou en je gezin.

Meer weten over mij als baby begeleider

Mijn werkwijze bij gezinsondersteuning

Kies je voor gezinsondersteuning, dan ga ik eerst na wat voor hulp jij nodig hebt. Ieder gezin is anders en de hulpvraag verschilt daarom ook per gezin. Ik vind het belangrijk om echt naar jou te luisteren en je de hulp te bieden die je nodig hebt. Het is dan ook essentieel dat jij je bij gezinsondersteuning echt gehoord en gezien voelt.

Alvorens we aan het traject beginnen geef ik jou de kans om je verhaal te vertellen. Daarnaast zal ik je ook bepaalde vragen stellen, zodat de hulpvraag echt duidelijk wordt. Op basis hiervan gaan we samen aan de slag.

Contact opnemen

Ik kan 1-op-1 begeleiding verzorgen tussen ouder en kind, maar ik kan ook het gehele gezin begeleiden. Mijn werkwijze is sterk afhankelijk van jouw behoeftes. Krijg jij graag gezinsondersteuning? Neem dan direct contact met mij op, zodat we de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen bespreken. 

Meer weten van mij als trainer en spreker