Hulp bij burn-out

Hulp bij burn-out

Je hebt het gevoel dat je de controle verloren bent. Je kampt voortdurend met stressklachten en kunt geen energie meer opbrengen om te presteren. Een burn-out kan erg heftig zijn en kan alle aspecten van je leven beïnvloeden. Bij mij kun je terecht als je hulp bij een burn-out wilt. Samen met een team van specialisten bied ik jou de begeleiding die je nodig hebt. Daarvoor kan ik bij jou langskomen, maar je bent ook welkom in mijn praktijk. Indien je hier de voorkeur aan geeft, kan hulp bij je burn-out ook plaatsvinden op een voor jou rustgevende locatie, zoals in de natuur.

Contact opnemen

Waarom is hulp bij burn-out zo belangrijk?

Het is ontzettend belangrijk dat je hulp zoekt bij een burn-out. Een burn-out wordt vaak veroorzaakt doordat je te veel hooi op je vork neemt. Vooral mensen die de neiging hebben om alles goed te doen, krijgen daarom eerder met een burn-out te maken. Burn-outs komen dan ook relatief vaak voor bij mensen die hoogsensitief of perfectionistisch zijn. Belangrijk is dat je bepaalde veranderingen in je leven aanbrengt, zodat je lichaam en geest de tijd krijgen om tot rust te komen. Een burn-out zal niet vanzelf overgaan wanneer je niets verandert. Wanneer je een burn-out hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk al veel signalen van je lichaam genegeerd. Vandaar dat het belangrijk is dat je hulp krijgt bij een burn-out. Zo kun je echt de nodige veranderingen in je leven aanbrengen

Meer weten over mij als baby begeleider 

Hoe werkt hulp bij burn-out?

Schakel je mij in voor hulp bij een burn-out, dan werk ik altijd met een aanpak op maat. Samen met jou bedenk ik een persoonlijk plan van aanpak. Zo ben je op de hoogte van het traject dat we zullen doorlopen. Indien nodig kunnen we hier uiteraard enigszins van afwijken, maar zo weet je wel wat je in grote lijnen kunt verwachten. Ik bied je creatieve ondersteuning en kan je bijvoorbeeld vragen om je levensverhaal te tekenen.

Door middel van hulp bij een burn-out help ik je vooral om steviger in je schoenen te staan. Hoe we dit bereiken, is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Je leert bijvoorbeeld beter om je eigen grenzen aan te geven of om naar je eigen gevoel te luisteren

Contact opnemen

Heb jij een burn-out of heb je enorme stressklachten? Neem dan contact met mij op, zodat we meteen een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Overigens kun je ook voor gezinsondersteuning contact met mij opnemen.

Meer weten van mij als trainer en spreker