Holistisch kindercoach

Ervaren holistisch kindercoach Christel

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren holistisch kindercoach dan ben je bij ChristelCoaching aan het juiste adres. Als holistisch kindercoach ondersteunt Christel zowel kinderen, volwassenen als volledige gezinnen op emotioneel vlak. Als je behoefte hebt aan een holistisch kindercoach betekent dat ondersteuning op maat voor jouw kind. Als ervaren coach bekijkt Christel alles vanuit het positieve. Christel probeert de situatie en het kind zo goed mogelijk te begrijpen om vervolgens mee te denken in oplossingen en ondersteuning op maat te bieden waar nodig. Bekijk de website voor meer informatie.

Kwalitatieve holistische kindercoaching

Bij ChristelCoaching geloven we in een holistische benadering van kindercoaching. Er wordt niet alleen gekeken naar het probleem dat of de situatie die zich op dat moment voordoet, maar het kind wordt als geheel in beschouwing genomen. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de emotionele, mentale, fysieke en spirituele aspecten van het kind. Dat is de kracht van een holistische benadering. Dankzij deze holistische benadering en manier van kindercoaching kan er een compleet beeld geschetst worden van waaruit er gericht gewerkt kan worden aan het welzijn van jouw kind.

De voordelen van holistische kindercoaching

Een holistische aanpak bij het coachen van kinderen heeft diverse voordelen. Bij holistische kindercoaching wordt er gebruik gemaakt van verschillende methoden en technieken die zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften en mogelijkheden van jouw kind. In een veilige omgeving wordt er gezorgd dat het kind zich vrij voelt om zichzelf zo goed mogelijk te uiten. Binnen deze omgeving staan vertrouwen en respect centraal – twee aspecten die ontzettend belangrijk zijn in holistische kindercoaching om het kind zo goed en prettig mogelijk te kunnen begeleiden en ondersteunen.

Holistisch kindertherapeut voor begeleiding op maat

Soms hebben kinderen te maken met diepere emotionele of gedragsproblemen waarbij intensievere begeleiding nodig is. Als holistisch kindertherapeut biedt ChristelCoaching ondersteuning en begeleiding bij diepgaande transformatieprocessen. Als holistisch kindertherapeut werkt Christel vanuit een holistische visie waarin de verbinding wordt gelegd tussen lichaam, geest en emoties. Door middel van gesprekken en verschillende oefeningen die op maat worden samengesteld voor het kind, helpt Christel jouw kind om zichzelf beter te kunnen begrijpen.

Wanneer een kind zichzelf beter begrijpt, kan het eenvoudiger worden voor het kind om bepaalde patronen te doorbreken en nieuwe vaardigheden aan te leren. In dit gehele proces zal Christel jouw kind de handvaten en ondersteuning bieden die het nodig heeft, om zo op een positieve manier en weer vol vertrouwen en kracht in het leven te staan.

Meer weten over holistisch kindertherapeut Christel?

Ben je enthousiast geworden en zou je graag meer informatie ontvangen over de verschillende diensten en mogelijkheden die ChristelCoaching te bieden heeft? Of wil je hulp van Christel als holistisch kindertherapeut en zou je graag in contact komen? Je neemt eenvoudig contact op met ChristelCoaching door te mailen naar info@christelcoaching.nl. Bellen mag natuurlijk ook, dat kan via +31 6 23777436. Met liefde voorziet Christel je van de juiste informatie en kijkt ze graag samen verder hoe ze jouw kind of jouw gezin zo goed en passend mogelijk kan ondersteunen.