Holistisch Coach

Holistisch Coach

Ik houd rekening met je hele “zijn” zoals fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal. Wanneer er negatieve energie door mij wordt gedetecteerd probeer ik de energie waar nodig om te zetten.

kan dus ook zo zijn dat wanneer je thuis bent een hele andere energie voelt dan dat je ergens anders bent. Wanneer dit een negatieve of minder fijne energie geeft dan kan het zijn dat je huis of een bepaalde ruimte opgeschoond mag worden. Ook dit hoort bij het Holistisch begeleiden.

Het kan zelfs zo zijn dat je bezoek hebt gehad van een persoon die een bepaalde, voor jouw niet fijne, energie bij zich heeft of bij je heeft achter gelaten. Dan is het mogelijk om dit op te laten schonen. Dit hoeven dus geen entiteiten te zijn.

Ook leer ik je wanneer en hoe je iets of iemand energetisch kunt loslaten. Dit houd in dat de energie jou niet meer vermoeid of leeg trekt. Ook het loslaten van de energie van iemand anders is mogelijk met holistisch werk.

Alles op deze aardbol bestaat uit energie. Sommige merken hier niets van en anderen worden daar zelfs letterlijk en figuurlijk ziek van. Ook hierbij kan hulp erg welkom zijn.