Emotieregulatie training

Emotieregulatie training

Vanaf 5 jaar.(tot iig 75 jaar)

Emotieregulatietraining is een training die ik 1 op 1 of in een klein groepje geef. Deze geef ik in de Sportschool van Yoshida in Uden. Emotieregulatietraining houd in dat we door gebruik te maken van boksen en bewegen gaan werken aan het reguleren=verwerken van emoties. Dit kunnen emoties zijn die er nog maar net zitten en ook die er al jaren zitten. Dit kunnen ook emoties zijn waarvan je niet eens wist dat ze bij jou horen.

Waar is deze training voor?

  • verwerking van trauma’s
  • bouwen aan zelfvertrouwen
  • (beter)leren focussen
  • motorische verfijning, Grove en Fijne

Dit alles houd in dat je bokst en een bepaald parcours aflegt dat op dat moment nodig is om je hersenhelften samen laat werken.

Bij deze training is het belangrijk dat je linker en rechter hersenhelft gaan samenwerken waardoor je in verwerking komt. We gaan dan door verschillende oefeningen in te zetten jou laten ervaren wat het inhoud om van inspanning naar ontspanning te kunnen gaan en weer terug. Hierdoor leer je ook  nog beter te focussen op dat wat belangrijk is. Meestal is dit 1 op 1 met mij samen.

Deze training wordt elke woensdagavond door mij persoonlijk gegeven in Uden bij Yoshida. Een les duurt 45 minuten. Cliënt komt hier zelf naartoe. Deze les is altijd ALLEEN OP AFSPRAAK.