Inner Focus

Ik ben lid van het Inner Focus team. Hierin werk ik samen met Amanda van den Hurk, van SweetGoodbeyes en met Brigitte van Heesch van Praktijk Brigitte. Inner Focus biedt begeleiding aan personen van 18 jaar en ouder.

Passende begeleiding zonder lange wachtlijsten

Heb je te maken met overspannenheid, depressiviteit, rouw, chaos in je hoofd en/of huis? Misschien loop je tegen een burn-out aan, een bore-out, of mis je zingeving in het leven? Wordt jouw leven getekend door schulden en problemen rondom administratie? Inner Focus biedt specialistische begeleiding zodat jij de regie over jouw leven terugkrijgt en behoudt. Met een team van specialisten bieden wij begeleiding aan op maat. Samen met jou maken we een plan voor de toekomst. Waarbij jij de “eigenaar” blijft van de uitdaging. Wij geloven namelijk in uitdagingen in plaats van problemen. En dit geeft direct een positieve draai aan jouw hulpvraag.

Binnen twee weken na je aanmelding vindt het kennismakingsgesprek plaats. De begeleiding begint uiterlijk vier weken later (wanneer het goedgekeurd is door de Gemeente), zodat je snel en vakkundig wordt geholpen. Voor elk begeleidingstraject wordt, in samenwerking met jou en de begeleider, een Plan van Aanpak opgesteld.

Altijd persoonlijk en vanuit maatwerk

De begeleiding vindt plaats in de praktijk van de begeleider, bij jou thuis of heerlijk buiten. Kortom wij bieden begeleiding die bij jou past!

Wil je meer informatie over Inner Focus, bezoek dan onze website www.innerfocus.nl of neem direct contact op via info@innerfocus.nl.